Om mig

Jeg hedder Tine Brock. Jeg blev uddannet lærer på Frederiksberg Seminarium (Metropol/KP) i 2003 og har siden arbejdet på Hareskov Skole, Østbirk Skole, Skæring Skole og Holme Skole i Aarhus. I 2010 blev jeg uddannet ID Lifecoach og arbejdede derefter to år som rådgiver for sygemeldte med stress, angst og depression.

I dag er jeg pædagogisk konsulent på VIA CFU indenfor inkluderende undervisning, specialpædagogik og diagnoser halvdelen af min arbejdstid. 

Den anden halvdel er jeg lærer, specialcenterkoordinator og elevrådsstyrmand på Holme Skole samt vejleder, eksaminator og censor for lærerstuderende. Idéen til denne praksisguide har jeg fået gennem mit arbejde med de studerende i praktik i folkeskolen.

Folkeskolen er en organisk størrelse i konstant forandring. Gennem årene har jeg mødt hundredvis af lærere, og vi har diskuteret, justeret og pioneret skoleudvikling. Det er inspirationen fra arbejdet med disse mennesker samt tæt samarbejde med andre fagfolk, at denne håndbog er blevet til. Tak til alle jer, som har bidraget.